源 创 网
设计服务平台!  业务/学习/合作/服务  简单/高效/便捷/全面  设计只为生活更美好!

Landscape Architects 谷地居所 [复制链接]

真实姓名
源创设计网
发表于 2015-6-24 10:57:06 |显示全部楼层
庭院景观
按成果: 完成展示 
按国家: 美洲国家 » 美国
按时间: 2012 
本主题最后由 源创网 于 2015-6-24 10:57 编辑

6.jpg

“该项目凸显了自然栖息地的美和个性。优雅的草地,现代主义的建筑和美丽的石头,路径和墙壁一起在草原上创建了心旷神怡的空间。树木、植物和现有的地形显示出对设计的尊重——这是所有设计应该达到的特性。”- 2014评审团

2014 ASLA : Hill Country Prospect
Center Point, Texas | Studio Outside Landscape Architects | Client: Sara Story Design

在成熟的原生植物中,在德州希尔县的后院可以创造难以置信的视野和户外休闲方式。业主也是设计专业人才,想把典型的低矮农场房通过更精细的方法打造为既环保又美观的建筑。景观设计师选择对比本地和人工植被,通过硬景观创造令人愉悦的审美张力,凸显价值。

Set among mature native vegetation, this Hill Country-Texas family retreat provides a relaxed way to enjoy incredible views and outdoor recreation. The Owner, who is also a design professional, desired to bring a more refined approach to the classic ranch house that is both environmentally responsible and aesthetically sophisticated. The landscape architect chose to contrast native and restored plant communities with simple hardscape materials from the agrarian palette to create a pleasing aesthetic tension that highlights the appreciation of each.

↑ 景观设计师利用入口地形布置道路。
The landscape architect laid out the entrance road in the field to take advantage of the views an topography.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

选址为德州中部希尔县八英亩山地,包括四个结构和半英里长车道,选址得当,与景观建筑相得益彰。自项目伊始,其目标就是尊重原生景观和地形,注意保护每一棵树和尽可能多的自然栖息地。

审美是房子和辅助建筑的布局基础,原生景观仿佛浑然天成,使得当代地域性建筑和次要景观将与天然草原、野花和本地树木交辉相映。

顾问建立了小范围永久性的灌溉体系以及临时系统以帮助恢复本地植被,大约6个月后当本地物种植根于此时,将关闭。90%的植物是本地物种,都是耐旱品种,生长在碱性岩石土壤。

景观设计师精心选址为入口道路,与承包商共事。拐角与远景通过地形紧密连接,创造一个身临其境的体验,许多游客对此评价极高。

对于主屋的材料板,顾问创建了一个户外停车场,可停放6辆车,拥有巨大的石墙——从一楼下坡到达。楼梯、凉廊和前门位于中心轴上,通往更多的私人户外娱乐场所,可观日落。

两个窄草坪通过凉廊创建来另一个轴,小孩可以在此玩耍。这些20宽的草坪与原生须芒草原并列,被仙人掌属植物和有毛百合植物装点,位于建筑之前,补充增强视觉效果。这些建筑空间海拔相当,拥有柯尔顿铁墙,使之独立于草原之外。

房子三面环绕被修复的草原,房子的后面种植未收割的野牛草,如果家庭想要在户外享受,那么空间可以灵活多变。

家庭户外聚会空间环绕室外壁炉,沉浸在原生植物和开花原生纸杯中,在大多数的生长季节提供颜色方面的享受。拥有惊人的远景,200英亩的可以享受日落的地方。在附近,主卧室有私人阳台也可以分享此视角。

辅助建筑包括宾馆、馆游泳和网球场。会客厅在选址下坡,这样所有的游客可以看到六英尺的石墙埋没在须芒草中,墙壁上只有狭窄的槽。一旦游客下楼梯,他们就可以看到另一种令人惊讶的景观。封闭的室外走廊是主要活动区,有卧室有空调。玄关依偎在现有树木中,为建筑提供遮荫效果,制造出最具吸引力的空间特点。

池子和网球场装备可透水停车场,拥有耐候钢停车站。简单的结构与原生景观大幅降低了维护费用,得到最大的审美价值。景观设计师将乡村小道穿过此区域,并未野生动物预留野生通道。

在此项目的过程中,业主在他们的建筑中培育本地乡土物种,在对环境负责的同时得到极高的审美价值。

↑ 天人菊草甸之后,平台之上的主建筑
Arriving at the top of the mesa, one views the main house across fields of Gaillardia.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 宅院拥有多种辅助用房,这是其一,泳池屋
One passes multiple auxiliary structures such as the pool house.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ (左)小径,休息亭台以及后方的低洼树林景观之间形成鲜明对比。((left) From trails in the Pine Ridge Preserve, glimpses of views back to the Tower and gardens provide a dramatic contrast with the restored flatwoods landscape. Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 隔离墙将停车区与主屋隔开,这里种植着当地耐旱多年生植物。
Arriving at the main house, the visitor is greeted by the motor court screen wall and plethora of drought tolerant herbs and perennials.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 穿过凉廊走向前门,前草坪和倒影池与当地须芒草和仙人掌属植物,还有大树交相辉映。
Proceeding across the loggia towards the front door, visitors experience the native prairie with bluestem and opuntia spp, the front lawn and the reflecting pool.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 前草坪看向客房视野
View of the front lawn looking towards the guest house.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 在南方朝主建筑望去,本地生橡树组成悦目的景观
View southward toward the main house that took advantage of a spectacular motte of native live oaks.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography


↑ 倒影池与雨链
The reflecting pool and rain chain.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 后院野牛草娱乐草坪,每年只割草4次
Rear entertainment lawn with buffalo grass that is mowed only 4 x per year.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 西向野外壁炉,主卧室平台
West facing family outdoor fireplace and master bedroom terrace.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 西花园密布毛百合、仙人掌与德州多年生植物
West garden mixes natives such as sotol and opuntia with Texas perennials.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 日落与西向视野
Sunset and western view.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography

↑ 傍晚时分东向视野 Eastern view from the front door at dusk.
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography


↑ 总平面
Site Plan
Photo Credit: Arlen Kennedy Photography and Robert Reck Photography


Sited on top of an eight acre mesa in the Hill Country of central Texas, this family compound included a program of four structures and a half-mile driveway carefully sited by the landscape architect in collaboration with the architect and property owner. From the outset, the goals of the project were to respect the native landscape and topography and use caution to preserve every tree and as much native habitat as possible.

The aesthetic driver was to site the house and auxiliary structures as if they were lowered into the native landscape carefully so that the contemporary regional architecture and minor landscape intrusions would be contrasted with the incredible natural prairie grasses, wildflowers and native trees.

The consultants set up small areas for permanent irrigation regimes and placed a temporary system in place to assist in restoring the native vegetation that would be shut off once the endemic species had taken root in roughly six months. 90% of the plants are natives and all are drought tolerant species that grow well in the alkaline, rocky soil.

The landscape architect carefully sited the alignment of the entrance road in the field, working with the road contractor. A careful approach to turns and vistas through the property was seamlessly woven through the topography to create an immersive experience that many visitors to the property comment on as they arrive.

Working in the material palette of the main house, The consultant created an outdoor motor court for six vehicles that is screened from arrival and from interior views by massive stone walls --siting this downhill from the first floor. A central axis of arrival up the stairs to the loggia and front door continues through the house and leads to more private outdoor entertainment spaces facing the sunset.

Two narrow mown lawns define another axis through the loggia that allow space for the young children of the family to play. These 20’ wide lawns are juxtaposed to native bluestem prairies that are punctuated by opuntia species and sotols (dasilyrion texanum) existing prior to the construction and supplemented for enhanced effect. These architectural spaces hold a constant elevation and are retained by corten steel walls that begin to separate them from the prairie in some places.

The restored prairie surrounds the house on three sides, with an unmown buffalo grass field in the rear of the house for flexible space in the event that the family wants to entertain larger groups outdoors.

The family outdoor gathering space is around an outdoor fireplace that is immersed in native vegetation and flowering native perennials that provide color through most of the growing season. One enjoys an incredible vista of the surrounding 200 acres and sunset. Nearby, the master bedroom has a private terrace that shares this view.

Auxiliary buildings on the property include a guest house, swimming pavilion and tennis facilities. The guest house is sited downhill from the main drive so that all visitors see is a six foot stone wall immersed in a drift of bluestem with an entrance aperture that only appears as a narrow slot in the wall. Once visitors descend the stairs they perceive another incredible view shed with an enclosed outdoor porch as the main living area and only the bedrooms air-conditioned. This porch is nestled carefully among existing trees that shade the building and create one of the most attractive spaces on the property.

The pool and tennis pavilions have permeable grass parking areas with corten steel parking stops. The simple moves of structure set against native landscape reduce maintenance dramatically and have maximum aesthetic value. The landscape architect placed rustic trails through the terrain that connected use areas and to wildlife paths that lead out through the property.

In the process of this project, the homeowners were educated about native species on their property and utilizing those for aesthetic value in enhanced groupings. The resultant ranch compound is environmentally responsible and achieves a high aesthetic value based in the endemic condition.


MORE: Studio Outside Landscape Architects


使用道具 举报

您需要登录后才可以回复 登录 | 会员注册

回顶部